streag-european-unionEchipa noastră de profesioniști vă poate acorda tot sprijinul de care aveți nevoie în vederea accesării fondurilor europene. Oferim asistență în toate fazele proiectului de finanțare, de la analiza inițială, identificarea surselor de finanțare, elaborarea și prezentarea proiectului, precum și pe toată durata perioadei de execuție și finalizare a proiectelor.

Mai jos, puteți vedea principalele servicii pe care le oferim în legătură cu accesarea și gestionarea fondurilor europene.

  • Efectuăm analiza inițială a proiectului, de oportunitate a investiției, și oferim consiliere în vederea demarării procedurilor de accesare a fondurilor europene.
  • Acordăm asistență în vederea identificării potențialelor surse de finanțare.
  • Întocmim documentații și proiecte pentru accesarea fondurilor europene din programele POR, POS DRU, PNDR, POS CCE, etc.
  • Întocmim studii de prefezabilitate și fezabilitate, memorii justificative, planuri de afaceri, analize financiare, studii de sustenabilitate.
  • Acordăm asistență în completarea cererilor de finanțare și documentelor anexe cererilor de finanțare.
  • Oferim asistență în vederea depunerii documentelor la Autoritatea de Management, redactăm răspunsuri la solicitările de clarificare adresate de către Autoritatea de Management.
  • Acordăm asistență în elaborarea Dosarului de Achiziții și a Dosarului de Plată.
  • Oferim consultanță specializată post-finanțare, după obținerea fondurilor, pe toată perioada desfășurării proiectului.

 Dacă sunteți interesat de obținerea fondurilor europene, vă rugăm să folosiți datele din pagina de contact, pentru a intra în legătură cu noi.

Vom programa o discuție preliminară, pentru a efectua o analiză inițială a proiectului și a stabili cel mai bun mod în care vă putem ajuta să accesați sursa de finanțare. Pe baza acestor discuții, se va negocia contractul de consultanță și, după acordul ambelor părți, vom trece la semnarea înțelegerii și furnizarea serviciilor contractate.

Accesul la fondurile structurale

Fondurile Structurale sunt instrumente financiare, administrate de către Comisia Europeană, al căror scop este să acorde sprijin la nivel structural. Sprijinul financiar din Fondurile Structurale este destinat, în principal, regiunilor mai puțin dezvoltate, în scopul de a consolida coeziunea economică și socială în Un