Adef Management este partenerul ideal pentru orice companie română sau străină care dorește să facă investiții în România. Avem la dispoziție personalul și expertiza necesara facilitării relațiilor comerciale între companiile din afara granițelor și cele din România.

Echipa Adef Management are o experiență bogată în pregătirea documentațiilor complexe de atribuire a contractelor de achiziție publică, precum și în derularea procedurilor de atribuire aferente. Avem în portofoliu lucrări importante de consultanță, managementul investițiilor și construcții coordonate, în diferite locații din România.

Dispunem de personal specializat, cu o pregătire foarte bună în domeniul juridic, al achizițiilor publice, tehnic și financiar. Echipa noastră este caracterizată prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate și implicare totală în proiectele pe care le desfășurăm.

Domeniile pentru care vă putem acorda asistență includ proiectele destinate accesării fondurilor europene, certificare și recertificare ISO, consultanță juridică și consultanță financiar-contabilă de gestiune si cautarea unui potential finantator pentru proiectele voastre.